4 aplicații care te fac mai deștept în fiecare zi

Trăim cu telefoanele în mână. Nu ne dezlipim de ele orice ar fi. De aceea, am putea deveni mai deștepți în fiecare zi dacă facem un singur lucru: folosim aplicațiile utile, nu cele care ne mănâncă timpul. Există aplicații care îți fură atenția și timpul fără să te învețe nimic, dar și unele care te învață lucruri în doar câteva minute pe zi.

De ce nu le-ai încerca? Cu toții ne dorim să fim mai deștepți și mai capabili. Ți-am pregătit o listă de 4 aplicații care te vor face mai deștept în fiecare zi dacă le vei folosi doar câteva minute.

Smarten up! chestionare

Dezvoltatorii ruși vin cu o aplicație cel puțin interesantă care le oferă utilizatorilor o mulțime de titluri și subiecte. Dacă nu vrei să o folosești singur, poți să te joci cu un adversar, un prieten, un amic. Această aplicație îmbină cu succes două elemente: divertisment și dezvoltare intelectuală.

Un pahar

Această aplicație este de fapt una care îți aduce articole din diverse publicații din întreaga lume. Poți citi despre artă, psihologie, inovație și altele. Baza de date se extinde în fiecare zi, iar tot mai mulți web designeri lucrează să facă programul și interfața mai bune, mai atractive și mai eficiente. Poți citi aici despre Recenzie Unibet și apoi decide dacă o instalezi sau nu. Aplicația denumită simplu „Cup” îți oferă funcția de a distribui articolul tău preferat pentru ca și alte persoane să îl citească.

Cuvântul zilei

Se pare că rușii ne oferă tot mai multe aplicații utile și interesante. Nu mulți oameni se pot lăuda cu un vocabular bogat, iar asta se leagă de faptul că oamenii nu au timp sau nu vor să citească. Pentru cei ocupați care vor să schimbe acest lucru, această aplicație le oferă un cuvânt pe zi pentru îmbunătățirea vocabularului. După ce o descarci și instalezi, în fiecare zi vei primi o notificare push cu un cuvânt nou. Vei învăța în timp, dar rezultatele vor fi vizibile.

Duolingo

Dacă vrei să înveți o limbă străină, Duolingo este aici să te ajute indiferent de ce preferințe ai. Această aplicație este gratuită și o poți folosi atât pe laptop sau PC, cât și pentru smartphone, Android sau iOS. Interfața prietenoasă și ușor de folosit te va motiva să înveți într-un mediu plăcut. Poți face teste, relua anumite lecții, discuta cu utilizatorii despre anumite cuvinte sau expresii. etc. Dacă te vei sincroniza cu Facebook-ul vei vedea în timp real care prieten te întrece în învățarea unei limbi noi.