5 aplicații care te vor ajuta să te dezvolți în timpul liber

Datorită smartphone-urilor ne petrecem tot mai mult timp online. Ne-am obișnuit atât de mult cu lumea digitală, încât nici nu ne mai putem imagina o zi fără tehnologie și acces la internet. Totuși, nu toți pierdem timpul în lumea online navigând la infinit pe pagina de Facebook. Unii mai și învață folosind aplicații de smartphone sau de tabletă. Uite o listă cu 5 cele mai interesante aplicații în opinia noastră:

LibriVox

LibriVox este una dintre cele mai vaste și variate biblioteci de audiobook-uri pe care le vei găsi online. Vei putea audia lucrări de diverse genuri. În mod periodic, colecția este updatată cu audiobook-uri noi. Dacă vrei să scapi de publicitatea din aplicație va trebui să plătești pentru versiunea Premium.

Colorați

Dacă nu știai că există cărți de colorat pentru adulți care ajută la eliberarea de stres, această aplicație te va ajuta. Ai o colecție întreagă în această aplicație pe care o poți instala pe telefonul tău. Cu ajutorul acesteia poți medita și te poți relaxa. De asemenea, poți să pictezi și să creezi schițe în program.

Citirea vitezei

Această aplicație te va ajuta să îți crești viteza de citire. Ce lucru poate fi mai util într-o eră a vitezei? Cu toții ne dorim să citim mai repede, să ne documentăm mai rapid, să înțelegem și să memorăm mai rapid. Această aplicație te poate ajuta să faci acest lucru și, mai mult, să îți extinzi unghiul de vizualizare. Majoritatea utilizatorilor au menționat că, după parcurgerea cursurilor disponibile, pe varianta https://Unibetmobile.com/ro/ pot să extragă cu ușurință din text informațiile importante.

Nike Training Club

Nu te poți hotărî să faci sport mai des? Această aplicație te poate ajuta. Îți va oferi instruire eficientă datorită exercițiilor împărțite după nivel de complexitate și mai ales, după durată. Îți va fi ușor să alegi un program personal care să ți se potrivească în ceea ce privește pregătirea fizică și caracteristicile corpului.

Tandem

Există o mulțime de modalități de a învăța limbi străine, dar nu toate funcționează. Unele îți cer mult timp și atenție, dar altele sunt mai ușoare. Cea mai bună metodă este să discuți cu vorbitori nativi. Astfel înveți lucruri noi, îți faci prieteni noi și înveți o limbă pe care ți-o doreai. Vei comunica și cu oameni diferiți care te vor introduce într-o altă cultură. De menționat este și faptul că, prin intermediul aplicației, poți trimite o mulțime de fișiere audio, video, imagini și alte lucruri la fel de interesante.